Završnom konferencijom 27.srpnja obilježen je uspješan završetak provedbe projekta “Zaželi III, POMAŽEMO SEBI- POMAŽEMO DRUGIMA” koje je naše Društvo provodilo od 02. siječnja do 31. srpnja 2023. godine. Neposredan rad s korisnicima odvijao se od 01. veljače do 31. srpnja 2023. godine. Završnom konferencijom javnost je informirana o provedbi, a žene pripadnice ciljane skupine o daljnjim postupcima i pravima nakon projekta. Najavljen je i novi projekt ZAŽELI te Javni poziv na novi dio projekta koji, prema i se prema informacijama, trebao otvorit 21. kolovoza, a prijave na isti krenule bi 11. rujna. .
U tijeku 6 mjeseci naše djelatnice, gerontodomaćice, pružale su uslugu pomoći u kući za više od 160 krajnjih korisnika, osoba starije životne dobi i osoba s invaliditetom. Pružene su usluge pomoći u kući u vidu razgovora i druženja, pripreme obroka, dostave ogrijeva, kontrole uzimanja lijekova. pratnja kod liječnika, konzultacije s obiteljskim liječnikom, podizanja lijekova, dostave lijekova, nabave namirnica iz trgovine, pomoći oko održavanja osobne higijene, stambenog prostora, okućnice i administrativni poslovi ( plaćanje računa korisnika). Partneri na projektu su HZZ Područni ured Varaždin, CZSS područni ured Ludbreg te grad Ludbreg i općine Veliki i Mali Bukovec, Martijanec i Sveti Đurđ.
U sklopu projekta bilo je zaposleno 20 žena pripadnica ciljane skupine, podijeljeno je 720 paketa kućanskih i higijenskih potrepština za naše krajnje korisnike.
Projekt u vrijednosti od 128.143,87 eura/ 965.500,00kn u 100% intenzitetu je financiran iz EU fondova